středa 29. ledna 2014

Ztráta paměti - 7:kapitola

"Polibek?"vytřeští na Tonyho oči. "Proč polibek?"zeptá se vyjeveně.

"Sám jsi řekl, cokoliv,"ušklíbne se na něho a přitiskne Lokiho ke zdi, ten se nervozně ošije. Tony se jemně otře svými rty o ty jeho a jednou rukou ho obejme kolem pasu. Loki přivře oči a pomalu přestává dýchat. Tony se usměje a vsaje Lokiho spodní ret do těch svých, poté vnikne jazykem do jeho úst a nutí Lokiho ke spolupráci. Černovlásek vzdychne a polibek začne Tonymu oplácet.

Tony se odtáhne a zadívá se Lokimu do očí a pak jej opět políbí. Loki, který je omámen jeho rty neprotestuje a polibek s radostí oplatí a tiše vzdychne, to Tonyho vyprofokuje a začne si hrát s Lokiho knoflíčky u jeho zelené košile. Mladík se na něho překvapeně podívá.

"Tady?"vyjekne překvapeně. Tony jen pozvedne obočí, tuhle reakci nečekal, zdá se, že asgardský princ jej bude překvapovat neustále.

"Hm? A kde jinde?"

"Já nevím... třeba v ložnici?"kousne se do rtu, neví, co to do něho vjelo, ale rozhodně ví, co brzy do něho vjede... Tony ho chytne za ruku a vyvede ho z dílny a jde s ním do jednoho volného bytu, který je nejblíž. Položí ho na postel a začne mu rozepínat knoflíky a mazlí se s jeho bledým krkem. Loki tiše sténá a začne Tonymu sundavat černé tílko. Studenou rukou ho pohladí po vypracovaném hrudníku, Tony se pod tím dotekem zachvěje. Políbí Lokiho na klíční kost a udělá mu tam fialový flíček. Spokojeně se usměje a políbí ho na rty. Loki ho obejme kolem krku a přitisne se k němu. Zavzdychá, když se Tonyho rozpálené tělo přitiskne na to jeho ledové.

"Chci tě,"zavrčí mu Tony do ucha a jemně jej do něj kousne. Loki zasténá a zakloní hlavu, což Tony bere jako souhlas a stáhne z Lokiho kalhoty i se spodním prádlem. Pozorně si ho prohlédne, musí uznat, že Loki je doopravdy nádherný. Pohladí jeho vzrušený penis, mladík opět zasténá a vypne se proti němu.

Loki roztřesenýma rukama začne Tonymu rozepínat poklopec. Stáhne mu kalhoty a vysvobodí svzrušený penis z vězení Tonyho boxerek.

"Pane. Nick Fury svolává další poradu,"pronese Jarvis, mírně škodolivě a Tony přemýšlí, který z těch dvou je větší kazišuk, jestli Jarvis, nebo to ten jednookej zmetek.

*

"Vyrušil jsem tě Starku?"baví se Fury na Tonyho účet, který se tváří jako naštvaný buldok.

Tony něco tzavrčí o vydloubávání posledního oka a podívá se na Lokiho, který má sklopenou hlavu a ppohledem propaluje stůl, se spokojeným úsměvem si všimne, že Lokimu červená barva z obličeje ještě nevyprchala, a že takto vypadá roztomile.

"Proč jsem vás svolal..."tímto začne neskutečně nudná porada, při které Tony pomalu usne.

"Už je konec?"probudí se otráveně a podívá se na Lokiho, který se ho už dobrou půlhodinu snaží probudit.

"Jo... už dvě hodiny,"řekne otráveně a postaví se.

"Fury je děsně nudnej,"zamumlá Tony a stáhne na sebe Lokiho, který překvapeně zalapá po dechu a obejme Tonyho kolem krku, ze strachu, že by mohl spadnout.

Tony začne jemně líbat jemnou pokožku na Lokiho krku a rukama vnikne pod košili. "Tony,"vzdychne mladík a zakloní hlavu, aby mu umožnil lepší přístup, i když má strach, že je někdo přistihne. Tony, který vycítil jejo obavy nařídil, aby zamknul dveře a řekl mu, aby ho upozornil, kdyby se sem chtěl někdo dostat.

Stikne Lokiho bradavku a jemně za ní zatahá, čímž docílí, že Loki hlasitě zasténá a celý se prohne.

Sundá mu košili a začne si pohrávat s bledým hrudníkem a přitom si ho prohlíží, dokonalé tělo, které hyzdí několik modřin a jizev. Políbí ho a laská jeho tělo, přičemž mu začne rozepínat kalhoty. Vysadí ho na stůl, aby mu přebytečný kus oblečení mohl sundat (boxerky mu předtím odmítl vrátit, takže na sobě měl jen kalhoty). Pohladí ho po celé délce a v polibku pohltí Lokiho zasténání. Polibky sjede na krk, kde se nachvilku zastaví, aby mohl udělat několik fiaových flíčků, pak sjede na hrudník. Jemně kousne do pravé pradavky. Loki se zachvěje a tiše zasténá. Jeho tělo se třese neskrývanou slastí. Cítí, jak se na jeho nahé tělo přitiskne Tonyho nahé tělo. Kdy se stihl vsléknout? Netuší a je mu to jedno. Teď je pro něho důležitá jejich touha.

Tony vnikne do jeho těla jedním prstem. Sleduje Lokiho tvář, jestli nenajde známky bolesti, ale ten vypadá, že se mu to naprosto líbí. Pohne prstem a Loki zasténá a pohne se proti prstu. Přidá druhý prst, natrefí na místo, které tak hledal, tím donutí Lokiho, aby hlasitě zasténal a celý se roztřásl slastí. Když si je jistý, že je černovlasý Bůh dostatečně připravený, tak se posadí do pohodlného křesla a Lokiho stáhne na sebe. Začne opatrně pronikat do jeho těla, jenže Loki je netrpělivý. Prudce přirazí, ozve výkřik, který nese známky slasti, ale i mírné bolesti. Tony setře Lokimu jednu zbloudilou slzu a čeká, aby si mohl zvyknout, přičemž ho jemně hladí po zádech a líbá na krku, díky tomu ze sebe vydá zvuk, který se podobá kočičímu vrnění. Opatrně se pohne. Loki hlasitě zasténá a pohne se proti němu. Pohybují se vášnivě a křeslo pod nimi sténá bolestí. Její milování je zakončeno bouřlivým vyvrcholením.

Loki se vyčerpaně sesune Tonymu do náruče a spokojeně se usmívá. Má pocit, že se nikdy necítil tak milovaný jako teď...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkujeme za vaše komentáře :)