pondělí 27. ledna 2014

Frost - Iron 7.

Tony stál chvíli za dveřmi a čekal jestli se ozve povolení ke vstupu. Když se delší dobu Loki neozýval Tony otevřel dveře a šel dovnitř. Pomyslel si, že je vůl. Proč by vůbec měl čekat na nějaké povolení ke vstupu? Je to jeho dům, jeho pokoj, jeho postel. Všechno je jeho a Loki to má pouze na chvíli propůjčené takže jde vlastně do svého.

Zavře za sebou dveře a rozhlédne se po pokoji. Loki vypadá, že spokojeně spí a postel je to dost velká. Navíc Loki spí u kraje a druhá část postele jakoby přímo volala potom aby si do ní někdo lehl. Tony chvíli přemýšlí, že by nechal Lokiho spát a přilehl si k němu. Přece kdyby si lehnul na kraj a byl dost opatrný Loki by se ani nemusel dozvědět, že tam byl. Ale na druhou stranu. Ať je to jak to je, Loki může za to, že Tony nemá kde spát....Takže

"Hej! Vzbuď se!!"
"Nespím" zamručí " A i kdybych spal" sedne si "Takhle budíš všechny? Jsi jako hrom do police"
"Ne" pokrčí rameny "Takhle budím jenom psychopaty co mi ničej byt"
"To je již po několikáté co mne urážíš, jestli si myslíš, že po těchto tvých slovech tě nechám ležet vedle mne, jsi na velkém omylu"
"Už by jsi si mohl uvědomit, že tady to nepatří tobě. Jsi tu jen z dobroty mého srdce" zašklebí se nad svým výrokem
"Řekl bych, že dobrota tvého srdce je silně podmíněna Thorovým kladivem"
"To je věc druhá"
"Neřekl bych"
"Opět odcházíš od tématu"
Loki pokrčí rameny "Tak co tedy chceš?"
"Na omylu jsi tu ty, zničil jsi všechno kde by se dalo spát až na tuhle postel, která mimochodem patří taky mě. Takže já spím tady a budu tak laskav, že ti dovolím spát u mě. A jestli s tím máš problém na podlaze je spousta místa."
Loki přikývne "Dobrá"
"Fajn" Tony sice čekal trochu protestů ale nakonec je rád, že to prošlo takhle hladce. Už toho měl dneska za sebou víc než dost.
Položil se na postel, co nejdál od Lokiho a přikryl se. Loki ještě chvíli seděl a sledoval ho nakonec si taky lehnul, zády k Tonymu a zašklebil se nad tím jak lehce mu všechno jde. Nábytek, rozzuřený Tony, omlouvající se Tony a teď ke všemu znovu leží s ním v posteli s pocitem, že Loki přistoupil na jeho pravidla.

Tony akorát začíná usínat, když se Loki zavrtí. A vzhledem k tomu, že oba leží pod jednou přikrývkou ale pokud možno co nejvíce vzdáleni od sebe, bylo jen otázkou času kdy jeden z nich stáhne přikrývku z toho druhého.

Z Tonyho strany postele se ozve zamručení a rukou zapátrá po dece aby se znovu přikryl, čímž stáhne deku z Lokiho. Tentokrát zamručí Loki a deku si přitáhne zpátky. Tony se otočí na bok čelem k Lokimu a přitáhne si deku trochu prudčeji.
"Hej" zabrumlá Loki a taky se otočí a znovu si deku přivlastní.
"Ale no tak" zatáhne za deku aby se mohl zase přikrýt.
Loki za ní znovu zatáhne "Nezkoušej na mě řeči stylu, že to je tvoje deka. Nehodlám kvůli tomu mrznout." Nedá se říct, že by mu byla zima, ale docela ho tohle dětinské přetahování baví.
"Když ona to je moje deka" Znovu si ji stáhne na sebe.

Takhle se přetahují ještě několik minut když tomu Loki udělá přítrž. Stáhne z Tonyho celou deku a zabalí se do ní jako housenka se balí do kukly. Potom se ještě schoulí do klubíčka a koukne na Tonyho.
"Teď chci vidět co uděláš" řekne Loki Tonymu a drze se ušklíbne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkujeme za vaše komentáře :)