pondělí 27. ledna 2014

Frost - Iron 8.

Tony se zamračí "Tohle není fér" téměř dětinsky poznamená.
Loki na něj vyplázne jazyk "Smůla"
"No ták mazlíku" Zkusí zapůsobit netradičním oslovením.
Loki se zamračí "Já ti dám mazlíka"
"Nechci dát mazlíka ale deku"
"Nedám ti nic"
"Aspoň kousek"
"Ne-e"
"No tááák"
"Poraď si" odvětí Loki a zavře oči.

Do toho Tony zaslechne zašumění. "Jarvisi jestli tohle chceš nějak komentovat zaručím ti, že budeš odpojenej na déle než hodinu"
"Pouze se mi zdáte roztomilý jak se doprošujete boha o kus deky"
"Jarvisi!!"
Loki se zašklebí "Vystihl to dobře"
"No jo vy dva jste se hledali až jste se našli co?"
Loki pokrčí rameny a zavrtí se v dece. Tony na to reaguje zamračením a zavrčením.

Chvíli přemýšlí, jak by Lokiho z deky dostal. Bohužel je ta chvíle delší a dokonce to vypadá, že Loki začínat usínat. Tony se pousměje a nehybně sedí dokud to nevypadá, že Loki opravdu usnul.

Loki sám si ani neuvědomil, že začíná usínat. Nejspíš za to mohlo příjemné teplo z deky, ale doopravdy usnul. Dokonce to vypadalo, že spí tvrdě.

Tony ho chvíli pozoroval a když si všiml, že se Lokiho dech zmírnil a stal se pravidelnějším. A také, že jeho oční víčka se již nehýbou, klekl si na posteli a začal hledat alespoň část deky, která by vyčuhovala z tak dokonale vytvořené kukly. A ano nakonec se zadařilo. Roh deky na Lokiho břiše byl uvolněný. Opatrně látku uchopil a odmotal z Lokiho těla. Bohužel to bylo jen pár centimetrů. Znovu přelétl pohledem po dece a přemýšlel jak postupovat dál.

Loki mu to trochu ulehčil když se překulil na bok, nejspíš ve snaze najít si pohodlnější polohu. Tony toho samozřejmě okamžitě využil. Nemohl riskovat, že by se Loki překulil zase zpátky a chňapl po uvolněném kusu deky a odmotal z Lokiho další část, čímž odhalil jeho břicho. To už Loki i ve spánku pocítil, že něco nesedí, ale neprobudil se, pouze již nespal tak tvrdě. Přesto Tony stále pokračuje v operaci *Chci svoji deku.* Když už opravdu není možnost jak se opatrně a bez probuzení zmocnit deky, spočine Tony svým pohledem na Lokiho odhaleném břiše a zářivě se usměje.

Zlehka mu po břiše přejede prsty. Loki se nepatrně zachvěje a začíná se probouzet "Mňfňužulopf." Tony se zakření a znovu mu rukou přejede po břiše. Loki sebou tentokrát cukne "To lechtá" zamumlá v polospánku.
"Neříkej" zakření se Tony
Loki se dokonale probudí ale než mu stihne vůbec dojít kde je, co se děje a že určitě přijde o deku, už je Tony připraven k akci a začne ho lechtat.
Loki sebou začne škubat "N-ne"
Tony na jeho protesty nebere zřetel a lechtá ho dál.
"N-n-e! Př- pře-" Kroutí se všemožně na posteli a sem tam to vypadá, že se snad i směje "Pře- s- přestaň"
Tony doopravdy přestane "Dej mi deku"
"Ne" vypraví ze sebe Loki chvíli potom co si trochu oddechne.
"Jak myslíš" Tony ho znovu začne lechtat a skutečně si to užívá. Vždyť koho by napadlo, že Lokiho slabina je taková, že je lehtivý.
Loki sotva lape po dechu, kroutí se na posteli a snaží se dostat z pod Tonyho rukou. Tony mu to však nedovolí. Vždy když se Lokimu podaří se kousek odsunout je Tony okamžitě u něj a lechtá dál. A co je podstatné, jak se Loki kroutí a posouvá, tak se zároveň vymotává z deky.
"T- t -o -n -y D- d -d -o-o-s -t" Všemožně se snaží uniknout až nakonec spadne z postele. "Auuu!" zaupí a dá si ruku na hlavu "Budu mít kvůli tobě bouli!" Snaží se tvářit naštvaně ale přece jen mu cukají koutky jakoby k úsměvu.

Tony se zašklebí a zmocní se deky. "Přeji ti krásnou dobrou noc" a s širokým úsměvem si lehne a konečně se přikryje.

1 komentář:

Moc děkujeme za vaše komentáře :)