středa 29. ledna 2014

Ztráta paměti - 11.Kapitola


 

Loki dříme ve své posteli, vedle něho leží Tony, kterému se přehrávají události posledních měsíců. Kdyby mu někdo řekl, že bude čekat dítě s chlapem a ještě k tomu s Lokim, nejspíš by dotyčného poslal do blázince, ale ono se tak stalo... povzdychne si a podívá se na Lokiho, který spí stočený u jeho boku, jednu ručku má položenou na břiše a tou druhou jej objímá. Pousměje se a políbí ho do vlasů. Nikdy by neřekl, že se dokáže zamilovat, zvlášť do někoho jako je Loki, ale on ho prokoukl, není zlý... jen špatná výchova a přehlížení může za to, co Loki vyvedl. Kdyby s ním bylo zacházeno jinak, věří, že by nikomu neublížil.

Loki se protáhne, zavrní a víc se k Tonymu přitiskne, něco zamumlá a dál chrní. Tony ho jemně povalí na záda a s lišáckým úsměvem ho začne líbat na krku. Zaslechne tiché zasténání. Uculí se a jemně ho kousne.

"Uh... Tony" vzdychne slastně.

"Jen spi,"zašeptá mu do ucha a jemně jej na něj políbí. Loki tiše vzdychne a uvolní se. Tony ho pohladí po tváři a začne mu rozepínat košili. Pohladí těhotenské bříško a něžně se usměje.

"Tony,"zasténá Loki a vypne se proti jeho ruce. Miluje jeho dotyky, i když se jim občas vyhýbá, aby si udržel image ledového prince.

Tony se zašklebí a něžně Lokiho políbí na rty, tím ho probudí úplně. Rozespale se na Starka podívá a promne si oči, čímž dokonale Tonyho uzemní, protože něco takhle roztomilého dlouho neviděl. Pohladí ho po boku a rukou sjede níž. Loki ho pozoruje a kouše se do rtu, aby ze sebe nevydal ani hlásku. Jenže jeho snažení je marné, hned jak se Tony vrhne na jeho rty, tak táhle zasténá.

"Vem si mě,"vzdychne tiše.

"To mi nemusíš říkat dvakrát," Tony si na něj opatrně nalehne a začne Lokiho tělo laskat, ten se pod ním svíjí jako hádě.

Loki jemně mávne rukou a oblečení z nich zmizí, tahle věc se Tonymu dost líbí, přijde mu to velmi praktické. Velmi pečlivě se začne věnovat Lokiho bradavkám a poslouchá tiché, slastné kňourání. Rukou sjede do Lokiho klína a začne laskat jeho vzrušení, které o sobě dává jasně vědět.

"T-Tony,"vykřikne, je jasné, že v jiném stavu je o dost nadrženější a nemá žádné zábrany. Chytne se Tonyho ramen a povalí ho na záda. Obkročmo se na něj posadí a podívá se mu do očí. Oba chtějí momentálně jediné. Skloní se pro polibek a pomalu nasedne na Tonyho penis. Kousne se do rtu, ale nechá Tonyho dál vklouzávat do svého těla.

"V pořádku?"Tony se posadí, opře se o zeď a přitiskne k sobě Lokiho, který se jej křečovitě drží a kouše se do rtu. Ten jen přikývne a opře se o jeho rameno a tiše vydechne.

"A-ano,"pípne tiše a opatrně se pohne. Ozve se slastné zasténání smíšené s bolestí. Tony jej pohladí po tváři a políbí na krk. Jemně ho hladí po těle, aby se Loki uvolnil. Promne ztvrdlou bradavku a políbí ho na krk. Tímto jej dráždí, dokud se Loki úplně neuvolní a on začne pomalu přirážet. Oba mají pocit, že létají mezi hvězdami a užívají si tento zážitek, jako kdyby byl první a měl být poslední.


"Atilla,"

"Ne,"

"Padmé,"

"Dej jí na seznam,"pronese Loki unaveně. Tony napíše další jméno na seznam. Na papíře je dalších dvacet holčičích jmen.

"Myslím, že jmen máme dost... tak teď dvě vybrat,"usměje se Tony. Loki se k němu přitiskne a prohlíží si seznam.

"Kdo navrhl Gertu?"zamračí se.

"Na mě se nedívej," Loki si povzdychne a pohladí své obří bříško. Z Asgardu se vrátili opět na Zemi, protože jim to tu vyhovuje daleko víc a jsou zde spokojenější.

"Nechci, aby se tak jedna z nich jmenovala,"prudce škrtne jméno a napíše tam místo Gerty Alessa.

"Dobrá... navrhuji, abychom každej z toho seznamu vybrali jméno pro jednu holčičku, ano?"Loki přikývne, takto se to obejde bez hádek a všechna jména na seznamu jsou nádherná. Stočí se Tonymu do náruče a tiše vydechne. Za pár měsíců porodí. Bude se muset zase vrátit na Asgard... ani neví, proč zvolil život tady, je tu jak v kleci... ale s Tonym je šťastný..




Tony se nechápavě dívá na dárkové balení v růžovém papíru.

"Co to je?"vyjekne a dívá se na TU věc. Loki k němu přistoupí a chce to otevřít.

"Neotvírej to, co když je to past?"

"Jaká past? Nejspíš nám to poslal někdo z toho vašeho týmu ,"řekne a zvedne to ze země a přenese do obýváku na stůl. Otevře první balíček a vykouknou na něho nádherné červené a fialové dupačky. Loki je dojatě vezme do ruky. Nesnáší tu těhotenskou přecitlivělost...

2 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. to nie je zvyk takto čítať o Lokim, že je tak citlivý a milý ale je rozkošný :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkujeme za vaše komentáře :)