pondělí 27. ledna 2014

Frost - Iron 2.

Tony po chvíli dorazil k Andersonovi. A jeho plán byl jasný. Přijít, domluvit obchodní podmínky, ze slušnosti prohodit pár slov, možná si dát panáka a potom se otočit ve dveřích a honem domů kde na něj čeká velká postel a klid. Tedy doufal, že bude mít klid. Opravdu se nutně potřeboval vyspat. Tak nutně, že mu bylo jedno jestli bude ve spánku prohozen oknem, rozčtvrcen nebo prostě jednoduše proměněn v hada a bude mu useknuta hlava. Chtěl jednu jedinou věc a to spát.

Mezitím co Stark vyřizoval své záležitosti Loki se v jeho domě úporně nudil. Chvíli jen tak seděl a přecvakával televizní programy. Potom se rozhodl, že zkusí co vydrží Jarvis a pokoušel se mu zavařit obvody. Bohužel ani to se mu nepodařilo. Jen se mu povedlo Jarvise umlčet, dalo by se říci, že snad i urazit. Ať tak či tak Jarvis ho začal ignorovat. Po chvíli Lokimu došlo, že odpoledne strávil tím, že poslouchal jak se Stark a Jarvis dohadují o barvách.
"Neměl jsem oběd" zamumlá si pro sebe a jde prozkoumat lednici aby si dal alespoň něco k večeři. Nakonec našel zmrzlou pizzu a s nedůvěřivým pohledem ji dal do trouby. Ale nebavilo ho jen stát a čekat. vloudil se k Tonymu do pokoje a prohrabával se jeho věcmi. Samozřejmě potom stačilo jedno mávnutí rukou a vše bylo tak jako předtím, možná dokonce trochu uklizenější.

Tony se vrátí už před desátou mírně společensky unaven. Vzhledem k tomu, že téměř nespal a nejedl i malé množství alkoholu dokáže s rovnováhou trochu zamíchat.
Loki se na něj podívá "hloupý způsob jak se uvolnit"
Tony zapátrá odkud vyšel ten zvuk a zaměří se očima na svůj cíl "pšst postel" vrávoravě se otočí a začne pátrat po dveřích do ložnice. Loki ho pobaveně sleduje a když už si Tony na potřetí spletl jedny a tytéž dveře, se zvedne z gauče a dovede ho do ložnice. Tony sebou okamžitě praští do postele a do několika vteřin spí jako špalek. Loki protočí oči "Ty se máš starat o mě, ne já o tebe" pronese jen tak do prostoru protože odezvu nečeká. Potom se přesune k Tonymu na postel a začne ho svlékat aby nemusel spát v obleku. Tony mu to ovšem značně komplikuje. Ano spal ale jakmile s ním Loki pohne tak zamručí a odstrčí ho od sebe "Teď ne zlato" a překulí se na bok.
Loki se zatváří v celku pobaveně. Ale prát se s ním o jeho oblečení opravdu odmítá, takže mávne rukou a Tony spí ve spodním prádle. Ještě ho chce přikrýt ale usoudí, že to může počkat. Překulí Tonyho na záda a chvíli si prohlíží jeho tělo. Ohodnotí ho úšklebkem a hodí na něj deku. Vstane z jeho postele a odejde z pokoje. Když ale zavírá dveře rozmyslí si to a vrátí se zpět. Svlékne se do spodního prádla, vleze si k Tonymu a mírně poupraví jeho polohu, tak , aby ležel v jeho obětí, Tony je ve své stavu více než ochotný spolupracovat takže se k Lokimu ze spaní přitiskne. Loki ho chvíli sleduje a nakonec také zavře oči a usne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkujeme za vaše komentáře :)