středa 29. ledna 2014

Ztráta paměti - 4.kapitola

"Zklamal jsi asgarďane," stojí před nějakou slizkou odpornou bytostí.

"Víš, co teď přijde,"zasyčí mu do obličeje a Loki s sebou cukne. Jak zklamal? Čím je zklamal?

"Já... netuším o čem to mluvíte,"pronese nechápavě.

"Přijdeme si pro tebe, asgarďane a trest tě nemine," obraz se rozplyne a Loki s sebou trhne a začne se nechápavě rozhlížet, pohledy všech osob v místnosti se stočí k němu.

"Stalo se něco Loki?" zeptá se ho rudovláska.

"Ne nic..."řekne mírně vystrašeně, nad tím se celý tým avengers zamračí.

"Co se děje Loki?"Thor před ním poklekne a zadívá se na svého mladšího bratra.

"Ne.. jen... něco se mi zdálo,"zamumlá a zadívá se na svého bratra, který se zamračí ještě víc.

"Co se ti zdálo?" Loki si jen povzdychne a převypráví mu svou vidinu.

"Chitauri,"vydechne Tony, tyhle bestie mu zanechaly taky spoustu nehezkých vzpomínek.

"Kdo? Co jsou zač?" Thor se nadechne, aby mu odpověděl, ale Steve ho předběhne.

"Mimozemšťani... chtěli zníčit tuhle planetu... a k tomu využili tebe,"odpoví, Thor se na něho naštvaně podívá. Steve mu klidně pohled opětuje.

"Mě? Jak?"

"To teď neřeš... co se stalo, se stalo... udělejme zatím dlouhou čáru,"uzavře to Tony.

"Teď se musíme postarat o aby tě nenašli,"řekne a zapřemýšlí. Najdou ho snadno, i když... Loki teď nečaruje, nemůže... nic si nepamatuje. Jeho energie tím pádem nevysílá žádný signál.

"Dobře... Tony, budeš ho hlídat... pořád ho budeš mít na očích... bohužel budete spolu muset sdílet i lože,"rozhodně kapitán Amerika. Tony, i když by rád protestoval, tak nic neřekne. On ho našel, on ho přivedl, tak ať si hraje na chůvu.

..

"Musel jsi mu říkat?"vyjede na Steva Thor. Je naštvaný a dává to jasně najevo.

"Bude to pro něho lepší... bude lepší, když bude znát pravdu, aspoň částečnou... co se stane, až ho chitauri najdou a řeknou mu to?" brání se mladík a sleduje svého partnera.

"Stejně jsi na to neměl právo! Je to můj bratr..."

"Tak tím by ses měl k němu chovat.. tady není vězeň, Thore... necítí se tu dobře a ty to víš,"přerušího a dívá se mu do očí.

"Všichni jsme si toho vytrpěli dost... nechci vidět další utrpení, ne kvůli Lokimu, máme šanci tomu zabránit,"

"Máš pravdu, omlouvám se ti,"řekne smířeně Thor a obejme svého přítele, který si položí hlavu na jeho rameno a tiše vydechne. Budou problémy a on to ví. Ucítí polibek do vlasů. Zavře oči a užívá si tuhle chvilku klidu. Thor je horkokrevný a snadno se naštve, ale přesto je milující a oddaný přítel. Nechápe, jak se za takovou chvilku do něho dokázal zamilovat, ano zamiloval se, ale moc dobře ví, že tohle nebude na vždy. Thor nestárne, nebo stárne velmi, velmi pomalu, ale on... opět si povzdychne a víc se k partnerovi přitiskne.

"Nechci, aby se Loki vrátil na Asgard... otec by ho nechal popravit... nařídil by dlouhou a bolestnou smrt,"útrpně si povzdychne.

"Nemusí se tam vrátit.. tvůj otec ho vytrestal dost... už na to nemá právo..."odpoví mu Steve.

"Teď už je jen na Loki, jak se vypořádá s druhou šancí,"usměje se na něho.

"Asi ano,"povzdychne si Thor a políbí Steva, který krvavě zrudne, ale polibek mu oplatí. Tohle se mu na něm líbí, už se spolu několikrát milovali, ale blonďáček zrudne pokaždém projevu lásky, je to neskutečně roztomilé. Začne mu rozepínat košili a hladit ho po odhalené kůžu. Poslouchá Stevovo tiché sténání. Navede ho k posteli a povalí jej do ní.

"Co? Teď? Vždyť je poledne,"podiví se a posadí se.

"Včera ti to nevadilo,"uculí se na něj Thor a začne ho líbat na krku.

"Včera... včera bylo včera... ne tam ne..."zasténá a všechny protesty jdou stranou. Vnímá jemné doteky na jeho těle a když se začne Thorovi oplácet, tak ten jej jen chytne ruce a přimáčkne mu je nad hlavu. Mladík jen nespokeně zaprotestuje.

"Chci si tě vychutnat,"uculí se bůh a políbí svého lidského přítele na rty, který mu polibek víc než ochotně oplatí. Když ucítí horké rty na svém penisu, málem vyletí z kůže, na tohle si pořádně nezvykl, ale rozhodně ví, že mu to líbí a chce si tento pocit užít. Kousne se do rtu, aby se moc hlasitě neprojevoval, i když má dojem, že o jejich románků všichni ví.

"Chci tě slyšet."

"Ale... ale... uslyšej nás,"vydechne a prudce se nadechne, když Thor pstem pohladí žalud penisu.

"Přece se nestydíš..."ušklíbne se na něho a vytáhne se k němu, ruku má však položenou na Stevovo přirození, ten se nepohodlně vrtí.

"Já... já se... nestydím... ah... dej tu ruku... dej jí pryč..."chytne Thorovo tlapu, aby jí odtáhl, ale Thor byl vždycky paličák a místo toho rukou začal pohybovat ještě rychleji. Steve se natočí na bok, kousne Thora do ramene a vyvrcholí. Hlasitě oddychuje a jeho tělo se třese s odeznívajícím orgasmem. Ucítí polibek na spánku. Vzdychne a obejme ho kolem krku a políbí ho, přitom začne Thorovi sundavat oblečení. Omámeně pohladí osvalený hrudník a rukou sjede níž a pohladí ho přes spodní prádlo... Thor je velmi, ale velmi vyvinutý a on měl problém jeho mohutný pyj obejmout rukou. Stáhne mu poslední kus ošacení a vyzývavě se podívá na svého milence. Ten pochopí výzvu a povalí Steve opět na záda a s nasliněnými prsty jej začne připravovat. I když se snaží být jemně a opatrný, tak jeho široké a dlouho prsty nepříjemně roztahují Stevův otvor a ten občas bolestně zasténá.

"Omlouvám se,"zašeptá a chce psty vyndat, aby svému pžítelovi nezpůsoboval další bolest.

"Ne.. pokračuj,"pípne a hlasitě zasténá, když Thorovo prsty dotknou malého výběžku. Celé jeho tělo propne a on nemá daleko k dalšímu orgasmu. Prsty z něho vyklouznou a on má pocit neskutečné prázdnoty a taky to dá tichým zakňučením najevo.

"pššt,"políbí ho a začne do Steva pomalu vnikat. Nechce mu ublížit, i když spolu několikrát spali, tak si pořád opakuje, že mu nesmí ublížit. Ví, že vyvinutější než muži na Midgardu a také ví, že jejich milování mnohdy pro Steva bolestivé.

Steve se kousne do rtu a nepatrně se bolestí prohne. Thor, když je v něm celý, tak setrvá, aby si Steve mohl zvyknout na nepříjemný pocit.

Thor se pohne a blonďák tiše zasténá a pohne se proti němu. Neví, jak dlouho to trvá, ale má pocit, že došel nejméně ke třem orgasmům, než Thor vyvrcholil do jeho těla. Vyčerpaně se mu stočí do náruče a ihned usne klidným spánkem a s úsměvem na rtech.

..

Tony zuří, ne to je slabé slovo. Přímo hoří vzteky. Dobře, chápe, hlídat ho, chránit ho, to snese, ale spát s ním i v jedné posteli? To je vtip? Kdyby to bylo na něm, zavřel b Lokiho někam do cely a čekal by, až si ty obludky pro něho přijdou. Povzdychne si a do skleničky si nalije dalšího panáka. Loki mezitím sedí u okna a dívá se na město, které vzpomatovává z jeho útoku.

"Jestli ti tu vadím, tak já odejdu... nemusíte mě hlídat,"zamumlá tiše Loki, který je smířený s tím, že je tu spíš jako vězeň a nelíbí se mu to.

"He?... na to zapomeň... nějak to zvládnem,"řekne Tony a vyklopí do sebe obsha skleničky.

"Akorát všechen čas semnou budeš trávit v dílně... takže se zvedej princezno.. jdeme pracovat..."


Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkujeme za vaše komentáře :)