pondělí 27. června 2016

Svoboda

Ahojky, 

tak jsem včera večer (no spíš v noci, takže pardon za chyby) vytvořila jednu malou jednorázovku. 

Možná by k tomu šel napsat i další díl, ale to se uvidí. Když, tak by z toho mohla být jedna perverzní minisérie. 

Což mě vede k tomu, že je třeba varování, takže 18+.

A připomínám probíhající SOUTĚŽ, hlasujte! Všichni jste úžasní a já si Vás moc vážím.


Ann.




Loki se vrhl na jeho rty, líbal je a laskal. Když se mu nedostalo odpovědi a Tony jen strnule stál, kousl ho do rtu. Tony otevřel rty v bolestném hlesnutí. Loki využil situace a vnikl do jeho rtů jazykem. Tony se po chvilce vzpamatoval a svým jazykem se pustil do boje s tím Lokiho. Proplétaly se a snažily se získat si nadvládu. Loki byl ten, kdo podlehl. Tonyho jazyk se vítězoslavně prodral do Lokiho úst. Loki dal Tonymu ruce na ramena a ten si jej přitáhl za pas k sobě.

Odtrhli se od sebe, aby nabrali dech. Zatímco Loki drobně lapal po dechu, Tony začal mapovat jeho ledovou kůži na krku svými rozžhavenými rty. Lokiho dech byl přerývaný a zrychlení. Tony se od krku dostal k jeho uchu a jemně jej do něj kousl. Lokimu naskočila husí kůže, když ucítil Starkův dech u svého ucha a zachvěl se, když uslyšel Tonyho vzrušený vzdech. Tony cítil jak Loki pod jeho péčí taje.

„Jarvisi ať nás nikdo neruší.“
„Pane venku zuří boje.“
„To počká.“
„Ale pane…“
„Starku? Hej Starku?!“ ozval se Clintův hlas v Tonyho uchu. „Co ten parchant, dobrý?“
„Skoro ho mám, dej mi 20 minut.“
„Star…“
„Bez keců.“

Loki znovu zledověl.
„Sbohem Starku, hezkou smrt.“
„Ale jdi bejby, zase tě musím rozehřát?“
„Byl to zkrat, nikdy se to nebude opakovat.“
„Zkrat říkáš?“ Usmál se Tony a znovu se přibližoval k bohu, který od něj odstoupil. „Chutnáš skvěle, víš to? Řekl ti to někdo někdy? Myslím, že ne. Proto si honíš ego, co. Tak poslouchej, chutnáš po nebezpečí, voníš výzvou, ne neapeluju na tvoji lidskost, tu ty nemáš, a proto jsi tak přitažlivý a neodolatelný.“ Poslední slovo Tony Lokimu šeptl do ucha.
„Mlč už,“ zavrčel Loki a přivlastnil si Iron-manovi rty na dlouhé minuty.

Tony si to užíval, cítil Lokiho chtíč, touhu a vášeň. Naproti tomu Loki cítil Tonyho vzrušení. Jeho nadržené vzdechy a lačné dotyky nutili Lokiho sténat a poddávat se tomu smrtelníkovi. Když Tony pocítil Lokiho slabá kolena, povalil ho na koberec a divoce z něj trhal zbroj. Ta byla neoblomná, ale Stark si poradil. Loki pod ním ležel v boxerkách a dlouhé tunice.

„Moc oblečení,“ zavrčel Tony a Lokiho tuniku roztrhl. Loki vzdychl a jeho vzrušení bylo nemožno skrývat. Tony si nebral servítky, zmocnil se Lokiho rtů v animálním polibku. Použil jazyk, rty, zuby a rukou stáhl Lokimu boxerky a osvobodil tak jeho úd, který toužil po Starkově pozornosti stejně tak jako Lokiho rty. Tony to věděl a nenechal Lokiho čekat. Za vášnivých polibků, které jen tak tak umožnily Lokimu dýchat, polaskal Tony jeho penis. Nejdříve jemně a lehce přes špičku, aby viděl, jak se Lokiho tělo propne a jeho rty vydají toužebný vzdech.

„Ano tak, ty moje božské překvapení, sténej pro mě.“ Zavrčel Tony Lokimu do ucha, až se celý zatřásl, ale v tu chvíli už byl Tony prudký a hladový, uchopil Lokiho úd a začal mu honit do plné tvrdosti. Loki se snažil na Starka dosáhnout, ale ten jej nenechal a bral si, co chtěl. Loki se propínal a sténal, jeho úd v Tonyho ruce se zaškubal a Lokiho sémě bylo všude.
„Hodný chlapec,“ řekl Tony potutelně a začal slíbávat Lokiho tělo od rtů po pas. Loki nestihl ani popadnout dech a Tony už byl nahý a perfektně se Lokimu vystavil. Loki bezmyšlenkovitě chmátl po těle před sebou a stáhl jej na sebe.

„Tady je někdo nedočkavý,“ šeptl Tony, Lokiho políbil a už si ho upravil do vhodné pozice, na všechny 4. Loki uslyšel cvaknutí uzávěru a poté cítil, jak na jeho zadeček teče studený gel. Podlomil se v loktech a zadek více vyšpulil. „Vidíš, jak umíš krásně spolupracovat?“ Tony pohladil Lokiho zadek, pak je plácl, znovu pohladil a pak už laskal prsty jeho vstup a vmasíroval dostatečné množství lubrikantu. 

„Ach ano, anoo, aach.“ Sténal Loki pod náporem Tonyho prstů.
„Chceš víc bůžku?“ Tony přidal další prst a Loki vykřikl.
„Tak povídej, řekni mi, co chceš.“ Tonyho prsty zrychlily a po chviličce už dráždil Lokiho prostatu. Loki nevěděl, kde mu hlava stojí, zarýval nehty do koberce, chtěl se uspokojit sám, ale jen se o to pokusil, Tony se vším přestal. Loki pak věděl, že takhle to se Starkem nepůjde a podvolil se úplně.
„Víc, chci vííc!“ vykřikl a Tony se usmál, „popros“ šeptl.
„Prosím!“
„Ano, ano oč.“ Tonyho prsty v Lokim zrychlily na neskutečné tempo a druhou rukou začal uspokojovat sám sebe.
„Potrestej mě!“ křikl Loki. To bylo něco pro Tonyho ego.
„Chceš trest? Takhle?“ Tonyho prsty vyklouzli z Lokiho těla a nahradil je Starkův tepající penis.
„Aaaaach“ zasténal Loki a pohnul se proti přirážejícímu Tonymu. Loki byl pro něj tak krásně těsný a naopak Lokimu to bylo neskutečně příjemné, protože měl pocit, že do něj Tony perfektně zapadl. Stark nasadil rychlé tempo a bůh pod ním se svíjel a prohýbal blahem, z úst mu vycházeli slastné výkřiky a prosby o trest. Tonyho ten pohled vzrušoval do nepříčetnosti. Bušil do Lokiho, funěl nad ním. „Udělám tě jako ještě nikdo ty božskej parchante!“ Pevně chytil Lokiho boky a přirazil až po kořen.
„Anooooo!!!“ zakřičel Loki a koberec pod ním byl potřísněn spermatem. Tony ještě minutu přirážel a pak Lokiho naplnil.

Když si oba vydechli, Tony se oblékl a vrátil se do svého brnění. V Lokiho očích se na malou vteřinku objevilo něco jako nejistota. Tony se jen usmál a boha políbil.
„Zařídím Ti méně přísný trest, když tak pěkně spolupracuješ, broučku.“ Tony na Lokiho mrkl a vyletěl ze StarkTower vstříc nebezpečí. Loki se oblékl do oblečení, které si musel vyspravit a stáhl Chitauri zpět. Podíval se ze střechy dolů, drze se ušklíbl a zmizel.

Celý tým se vrátil do StarkTower pro Lokiho, ten tam ale už nebyl.
„Neříkal si, že už ho máš?“ řekl rýpavě Clint.
Tony se zamračeně rozhlížel a na koberci uviděl lístek, „ten parchant,“ zavrčel a lístek sevřel v dlani.


1 komentář:

  1. Oh, tak tohle byl masakr, dost drsná muchlajda. :D Když tak přemýšlím, ani nevím, koho z nich je mi líto... Nejspíše Thora, jelikož se určo chtěl postarat o svého brášku sám (--> Thorki 4ever. :D )
    Chci říct, že se mi to líbilo a úchylný pokračování bych klidně brala. :3
    MayaDark

    OdpovědětVymazat

Moc děkujeme za vaše komentáře :)