neděle 26. června 2016

KLUB CASANOVA - 2. soutěžní povídka

Hned jako druhá přišla povídka s názvem Klub Casanova.

Tuto povídku pro Vás napsala Niké a zde je její stručný komentář.

Steve by rád našel ženu svých snů, ale žádná se mu nelíbí. Požádá tedy o pomoc Tonyho, který jej vezme na návštěvu na zajímavé místo…

Hlasovat pro tuto povídku můžete ZDE


Steve nervózně postával na ulici. I přesto, že denního světla velice rychle ubývalo, míjela jej velká spousta lidí, kráčející různými směry za různými cíli. Také silnice se hemžila auty různých cen, značek i barev a všechno se to slévalo do protáhlé světelné šmouhy. Ve výlohách se postupně rozsvěcovaly zářivé neony a z blízkého baru se začala ozývat otravná taneční hudba, lákající další návštěvníky.
Někdo do něj prudce vrazil.
"Jejda, promiň fešáku," zavrněla kolemjdoucí tónem, který nijak nezněl omluvně. Upadla jí taška a ona se předklonila ve své minisukni a síťovaných punčochách, aby sesbírala její vysypaný obsah.
Rogers pohledem nechtěně zavadil o její odhalené půlky kryté krajkovými kalhotkami a celý zčervenal. Tohle zjevně nebyla žádná cudná jeptiška. Aby se na tu "vyzývavou" podívanou nemusel již déle koukat, jal se jí pomáhat se sbíráním nákupu. Sbírali popadané šminky, hřebeny a různé tuby a kelímky s kosmetikou, když se mu do zorného pole dostal její výstřih, ze kterého doslova přetékalo. Měl co dělat, aby se neotřásl. Vždycky nesnášel, když se ženy moc odhalovaly - a právě proto byl také na této ulici plné bordelů. Aby se zbavil studu.
Žena mu s úsměvem poděkovala, pohladila ho po zadku a odkvapila pryč.
Steve se přitiskl ke zdi a rozdýchával to. Byl špatný nápad sem chodit. Ale to Stark ho donutil!
"Ahoj Cape... pěkný kalhoty," ozvalo se vedle něj.
Otočil se a spatřil šklebícího se Tonyho Starka hypnotizujícího jeho zadek. Zamračil se, pohlédl dolů a přesně na místě, kde bývala obvykle jeho peněženka objevil vyříznutou díru.
"Ta flundra!" rozkřikl se na celou ulici.
"Aha, vidím, že už sis tu našel kamarádku, to je moc dobře. Dneska si jich najdeš ještě mnohem, mnohem víc," pronesl spokojeně miliardář.
"Já nevím, jestli je to dobrý nápad."
"Chtěl jsi najít ženu svých snů? Chtěl! Tak prosím. Začneme tady," uzemnil ho, vzal za paži a táhl ho k jednomu z místních nočních podniků, který v nastávající noci zářil křiklavě růžovou. Nápis nade dveřmi hlásal "Klub Casanova - zábavní klub pro dospělé".
"Zábavní? Co se tím myslí?" polkl vyděšeně Steve.
"Mají tam Člověče nezlob se, víš?" odpověděl Tony sarkasticky a podržel kapitánovi dveře, aby mohl vstoupit.
Uvnitř to zářilo všemi barvami a duněla tam hudba a, jakmile vstoupili, už se k nim přitočilo pár dívek.
"Příjemné a diskrétní dívky za rozumnou cenu," mrkla na ně svůdně jakási blondýna v krvavě rudém korzetu.
"Zatím si budeme jen prohlížet," oznámil jí Stark, jako by byli v nějakém obchodě.
"Tak Steve, jdi a nějakou si vyber. Tak zjistíme, jaký máš rád typy," pobídl kamaráda.

On sám se uklidil do rohu a z dáli sledoval, kam si to Rogers namíří. Blonďák chvíli nejistě obcházel přítomné slečny a pak... pak se posadil k baru, dal si barmanem nalít sklenku čehosi, popíjel a povídal si s ním. A v tu chváli Ironmana něco napadlo...

"Poprvé?" usmál se na Steva muž v černé vestě s rozhalenou hrudí.
"Z donucení," ušklíbl se na něj voják a upil ze své sklenky.
"Tak snad si nějakou kočku vybereš."
"Už začínám pochybovat."
K baru přišla vysoká zrzka v plavkách a obrátila se na Steva:
"Pan Stark ti vzkazuje, že už pro tebe našel tu pravou, pokojík číslo sedmnáct."
Rogers vyděšeně pohlédl na muže za barem, který na něj jen povzbudivě kývl. Loudavě se tedy vydal růžově nasvícenou chodbou a počítal čísla pokojů. 1,2,3,4...
"Joooo, víc, víc ty draku!" ozvalo se z jedněch dveří, až vyděšeně nadskočil.
Rozeběhl se, aby měl tu chodbu co nejdřív za sebou a proklínal u toho idiota Ironmana za to, že ho sem přivedl. Našel místnost, kterou hledal a s bušícím srdcem vzal za kliku.
Byl to poměrně malý, srdíčky vymalovaný prostor s tlumeným osvětlením, jehož většinu zabírala obrovská postel a na ní...
"Starku?!"
"Poznal jsem, že s ženskýma u tebe pláču na špatným hrobě, tak jsem..."
"A co to máš proboha na sobě?"
"Kostým králíčka... nelíbí se ti snad?"
Steve si rozpačitě prohlédl bílá ouška, čouhající z jeho tmavě hnědých vlasů, odhalenou vypracovanou hruď, upnuté boxerky a ten rozkošňoučký načechraný ocásek našitý na Tonyho pozadí... a poprvé za celý večer mu něco zvedlo apetit.
"Příjemný a diskrétní Stark za rozumnou cenu," lákal ho miliardář svůdně.
"Tak dobrá, kde máš to Člověče, nezlob se?"

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkujeme za vaše komentáře :)