pátek 30. listopadu 2018

Hezký zadek podmínkou 3/3


Máme tu další a zárověň poslední díl HZP. Neznamená to však, že s touto sérií přestává i pravidelné vydávání povídek v pátek. Doufám že se vám tato mini série líbila a pro ty, kteří čekali na něco peprnějšího mám dobrou zprávu, protože tato kapitola je minimálně 18+.
Užijte si to.
Vaše Linn.




Koukal na něj, pusu otevřenou. A Loki, který mu stále seděl na klíně, se drze uculoval. Tony hledal vhodná slova. Třeba něco ve smyslu. Ty si mi na to skočil? Haha, sranda… Ale ona to nebyla sranda. Tony na Lokim opravdu něco viděl. A teď, když měl Lokiho na klíně, toho bylo k vidění o moc více. A nejen k vidění.
Zdálo se, že Loki používá vůni. Moc pěknou, kořeněnou. Nabádala k ochutnání toho smyslného krčku. A Tony moc chtěl. Ale zároveň nevěděl, jestli si z něj Loki nedělá srandu. Vždyť on se v takových věcech vyžíval, neměl by mu věřit. Ani odpovídat. Ani nic. Třeba, když bude tiše sedět, Lokiho to omrzí a půjde si hrát s něčím, co se hýbe. Zvířata to tak dělají, ne?
To vše mu proběhlo hlavou, když mu smyslný hlas zašeptal do ucha „třeba tady? na stole?“
A v tu chvíli, v tu jednu jedinou vteřinu, přestaly existovat všechny argumenty, které říkaly, jak moc je tohle špatné.
„Tebe bych si dal kdekoliv“ přitiskl k sobě toho zatraceného provokatéra, který mu mezitím rty mapoval šíji a krk. Tony musel uznat, že v tom byl zatraceně dobrý.
„Ale postel bude pohodlnější“ zvedl se i s tou zátěží na svém klíně, která mu líně omotala nohy kolem pasu a poslušně se nechala nést do ložnice. Sem tam, si neodpustila šeptnout nějakou nepřístojnou rozpustilost do Tonyho ucha. A Tony předstíral, že je strašně nad věcí, i když mu erekce málem propárala kalhoty.
„Co chceš, abych ti udělal hm? Chceš, abych před tebou klekl a pomalu si tě strčil do pusy, kde bych tě cucal jako tu nejlepší hračku? Nebo by sis přál mě mít na čtyřech, jak sténám tvé jméno, zatím co ty si mě budeš zezadu brát?“ Bohův smyslně provokatérský hlas nenechal hnědovláska chladným.
Tony Lokiho doslova hodil na postel a přelezl si nad něj. Pomalu se sklonil k jeho uchu a svým nejsvůdnějším hlasem zašeptal „bude mi stačit, princátko, když budeš prosit.“ Jemně skousl tu jemnou kůži, která se mu nabízela. A s dětinským uspokojením sledoval, jak se ta malá modřinka začíná nádherně rýsovat oproti bílému alabastru.
Tohle bude velká zábava, projelo Tonymu hlavou, když se jeho rty přisály na ty Lokiho. A bůžek nadšeně a vášnivě odpovídal na všechno, co mu dával. Nebylo v tom nic zlomyslného. Byla to vášeň a čirá touha. I když oba plánovali nedat to tomu druhému jenom tak.
Ruce pomalu začaly zkoumat nové území a prsty rozepínat knoflíčky. Ty malé mršky, na které se člověk musel soustředit víc, něž na to, jak je úžasně líbán. Loki Tonymu stáhl triko a obdivně pohladil jeho hruď, zatímco Tonymu došla trpělivost a zbytek košile roztrhl.
Loki byl… Hubený. Ano, ale ne moc. Byl přesně takový ten šlachovitý typ, kterým si přesně představoval, že bude. Jediné co narušovalo nekonečnou bělost jeho těla, byly dva malé, světle růžové dvorce, které doslova toužily po pozornosti.
Tony vyloudil z Lokiho malý sten, když jednu z jeho bradavek jemně nasál do úst a jeho ruka skoro zoufale vjela Tonymu do vlasů a drtila jeho hlavu oproti své hrudi.
Tak tohle má rád a začal jej opečovávat svým jazykem a zuby. Slyšel, jak v Lokiho hlase stoupá žádostivost a jak jsou jeho kalhoty proti jeho stehnu výmluvně těsné.
A znenadání si ho bohovy ruce přitáhly k dalším polibkům. Vroucným a žádostivým. Oba měli co dělat, aby nezasténali do úst toho druhého.
„Změna“ šeptl Loki a povalil Tonyho pod sebe. A ten se ani nenamáhal protestovat. Viděl, kam směřuje Lokiho pohled a též jeho ruce.
Nejprve hladily jeho hrudník, poté s větší zaujatostí začaly zkoumat podbřišek. A nakonec, vjely pod lem těch překážejících kalhot a stiskly Tonyho chloubu přímo u kořene.
„Sakra Loki“ ironmanova hlava padla naznak. Nechal se opečovávat těmi dlouhými, zručnými prsty, které- och ano tam! Věděly naprosto přesně, co dělají.
 Společným úsilím Tonyho dostaly z kalhot a ani při tom si Loki nenechal ujít jedinou šanci k poškádlení, už tak roztouženému penisu, ze kterého jako důkaz o nádherném utrpení, unikaly kapičky touhy. Zavřel oči a nechal se laskat tím hedvábným jazykem, užíval si ta horká, nestydatá ústa, která mu dělala to, co měl tak rád. Ani nepostřehl, že se Loki vysoukal ze svých kalhot a že jsou oba nazí jako prst.
Když Loki přestal se svou péčí, Tony prohodil jejich role. A pořádně si Lokiho prohlédl. Obzvláště jedna část se mu na bůžkovi zamlouvala. Ano, jeho penis. Dokonalý. Nebyl dlouhý, ani krátký. Byl tak akorát s perfektní šířkou, která ho dělala naprosto stvořený k tomu, aby byl opakovaně zasouván do něčího krku. Tony se rozhodl, že to bude on. Rychle se s motýlími polibky dostal přes Lokiho bříško, které se pod jeho rty netrpělivě cukalo. Poslední pohled, před tím, než rychle a bez varování polkl toho zatraceně smyslného parchanta až do krku, byl Loki, jak mu pohled opětuje a jeho oči jsou zastřené závojem vášně.
„Sakra Starku!“ Lokiho prsty vjely Tonymu do vlasů, určovat si tempo, které měl rád. Tonyho ústa byla přímo trestající a očividně se na nich podepsaly roky praxe. A cvik rozhodně dělá mistra.
Loki se pod ním svíjel jako hádě a nemohl přestat, ani když chtěl, protože ten smrtelník odváděl opravdu vynikající práci. Už byl skoro na vrcholu, svaly v jeho těle byly napnuty k prasknutí, celé tělo se třáslo připravené vydat ze sebe úplně vše, když ho ostrý nápor studeného vzduchu donutil vykřiknout. Ale než se stačil vzpamatovat, byl na břiše, zadek bezostyšně vystrčený do vzduchu. Cítil, jak se do něj derou Tonyho prsty, a jednou ve svém životě, byl vděčný, že jsou smrtelníci tak patetičtí. Protože po tak dlouhé době, by si sex bez přípravy opravdu neužil.
A tak se uvolnil, nechal prsty ve svém těle dělat jejich práci. Nechal vzdechy klouzat přes své rty. Chtěl si to užít. Užít všechno. A Stark byl tak zatraceně dobrý.
„Víc“ vydechl, když už prsty byly příliš málo.  Nechal hlavu klesnout na hruď, oči zavřené, čekajíc na vyplnění své žádosti. Když se těsně nad jeho uchem objevily ty talentované rty. „Popros“ zašeptal ten smyslný hlas. A v tu chvíli, nemělo cenu hrát si na nedobytného. Byla to koneckonců jenom hra, kterou on už dávno vyhrál. A to v momentě, kdy svedl Tonyho Starka. Kdy ho donutil, aby ho chtěl. A přitom stačilo tak málo…
„Prosím“ vydechl a vzhlédl vstříc své výhře.
„Hodný Loki“ za odměnu dostal polibek na bedra a jemné plácnutí přes zadek. Poté konečně, konečně cítil, jak je vyplňován a jak Tonyho perfektní šířka jitří všechna nervová zakončení, která ho posílala vstříc nebesům a zahalila jeho mysl oblakem extáze.
Slyšel, jak za ním Tony sténá a jak i jeho, tento okamžik přemohl. Ano, mohli být nepřáteli a nemuseli se mít rádi, ale nikdo nemohl popřít ten zjevný fakt, že Tonyho péro bylo stvořené pro Lokiho zadek a naopak.
„Loki, zatraceně tvůj zadek je dokonalej“ vydechl Tony, když v něm byl konečně celý.
„Tak už se zatraceně pohni“ zavrčel černovlásek a nedočkavě zavlnil boky. Což z Tonyho vyloudilo smyslný vzdech, který zněl až moc jako, „kurva jo“ a jal se do pomalého přirážení, které se postupně zvrhlo v animální sex.
Loki vzdychl pokaždé, když se Tony uvnitř něj otřel o prostatu a Tony na oplátku pokaždé, když byl celý v tom úzkém horku. Pot z nich obou stékal a vzdechy a steny se mísily. Loki povzbuzoval se svým víc, k větším výkonům. Sám už byl příliš blízko. A když se Tonyho horké dlaně obtočily kolem jeho citlivého a naprosto tvrdého mužství, nevydržel a s výkřikem se udělal.
Tony jej následoval v tu samou chvíli, kdy z něj stahy Lokiho těla vyždímaly i tu poslední kapku. Udýchaní a zpocení leželi vedle sebe, v tom podivném tichu, kdy ani jeden nevěděl co říct.
Ticho prolomil až Tonyho smích.
„Co se směješ?“
„Víš, když sem si chtěl najmout chlapa jako asistenta, tak sem si říkal, že se tohle nikdy nemůže stát. A při tom byl tohle jeden z nejlepších sexů, co sem měl“
Loki se drze uculil „a co si čekal, když si do toho inzerátu napsal, že hezký zadek podmínkou?“
Tony se podíval na Lokiho „máš pravdu, byl sem debil. A ty se koukej pakovat do koupelny, zpocený a  špinavý lidi ve svý posteli nestrpím.“
„Fajn“ Loki bez protestů zamířil do koupelny, ale ve dveřích se otočil „o co, že si to nezvládneš zopakovat ve sprše?“
Tony se zamračil.
Byla to jasná výzva

2 komentáře:

  1. Škoda, že další části nebudou, ani pravidelné přidávání. Zajímala by mne reakce ostatních, například.

    Je v plánu nějaká další minisérie/jednorázovka?

    OdpovědětVymazat
  2. Oh, pravidelné přidávalní bude, já jen špatně četla! :D Tak to se těším. ^^

    OdpovědětVymazat

Moc děkujeme za vaše komentáře :)