úterý 11. srpna 2015

Pozdní efekt - 3 část

Ahojte,

a je tu další kapitola Pozdního efektu. Tentokrát ale s varováním tak prosím čtěte.

Varování:
1. Delší kapitola

2. 18 +
3. Možná ne příliš vhodné sexuální praktiky

4. Asi i chyby, tentokrát to bylo v rychlosti

Ann a Lin



Ležel na zemi a zdáli se mu šílené sny. Převaloval se a skučel až ho to nakonec probudilo.


Loki ho celou dobu pozoroval, bavil se nad smrtelníkovou nepohodlností. Občas přišel blíž aby jeho nepohodlí viděl z lepší perspektivy. Chtěl do něj kopnout nebo něco podobného ale na to ho Stark válející se na zemi, v prachu a skoro nahý bavil až moc  dobře.


Když otevřel oči první co viděl byl Loki. Tony si myslel, doufal v to, že to všechno byl jen sen, ale když viděl ty kruté, zlobou zářivé oči propadl zpět do kruté reality. Měl pocit, že se snad ani nechtěl probudit.


Klekl si k němu “Řekni, budeš mi sloužit ?”
“Ano, pane.”
“Si plně pod mojí mocí?”
“Je mým úkolem plnit Vaše přání.”
“Dobře. Takže vstaň a dej mi kódy od systémů Shieldu”
S tím by Tony pravděpodobně neměl problém ani kdyby nebyl pod Lokiho kouzlem. “Napsat?”
“Ano”
Rozhlédne se a hledá tužku a papír.
“Do počítače, dostaň se jim do systémů”
Sedne si k počítačům a neuběhne ani minuta a je napíchlý na SHIELD.
“Tak, namiř jejich zbraně na civilisty a budovy”
Tony se na Lokiho prosebně podívá.
“Buď to, a  nebo se mi sám nabídneš jako odměna” V Lokiho očích se pobaveně zablísklo
“Odměna?”
“Ano, odměna, a já nemám ve zvyku být jemný, pečující a něžný”
“To jako…?”
“Přesně tak”
Tony jen přikývl.
“Tak ?”
“Dobře.”
“Dobře co ?”
“Nabídnu se ti jako odměna.”
To nečekal. Změřil si smrtelníka pohledem. Myslel to naprosto vážně. Ani nevěděl jestli má být rád nebo ne, ale asi ano, byl rád. Byl skoro až nadšen že může zlomit jeho vůli.
“Tak tedy za mnou, pane Starku”
Tony se zvednul a díval se do země. Bylo mu hrozně, ale na druhou stranu, dělá to přece z dobrého důvodu.Kdyby jenom tušil, že Loki s počítačem umí lépe než se zdá.
Zavedl ho do menšího pokoje odděleného od celého komplexu závěsem. V celém pokoji byla jedna postel, jeden noční stolek a za dalším závěsem nejspíš koupelna. Loki jenom mávnul rukou a místnost zbavil od prachu. Přičaroval pár svíček a nové povlečení. “Běžte se umýt, pane Starku” Rukou mu pokynul k druhému závěsu


Tony se chvíli rozhlížel a vcelku zvědavě si prohlížel pokoje, ve kterém se nachází. Nebyl příliš útulný, ale zažil spoustu věcí i na horších místech. Pomalým a šouravým krokem se odebral k druhému závěsu.


Zapálil svíčky a přičaroval ještě pár věcí. Například předložku před postel ze zvířecí kůže, závěs kterým přešli vyměnil za černé dveře, přičaroval si i krb a co by to byl za muže kdyby za pomyslnou třešničkou na dortu nezvolil bar a křeslo přímo před krbem. Sám pro sebe se usmál. Ano, mnohem lepší.


Tony se umyl a marně v koupelně pátral po nějakém ručníku. Jak mile si sundal svoje boxerky i ty zmizeli. Stál v koupelně nahý a sbíral síly k tomu, aby z ní odešel.


Loki se umyl kouzlem. Nebylo to sice nic moc, ale jestli si chtěl užít výhru, musel jí mít co nejdříve. Sám se převlékl a o trochu přehodnotil své stanovisko nad lámáním duše tohoto člověka.


Polkl a vyšel z koupelny tak jak ho bůh stvořil. Bál se, že bude klopit zrak, ale něco takového by bylo pod jeho úroveň a tak když něco takového nedostal rozkazem, podíval se Lokimu zpříma do očí.


Loki k němu přešel, v ruce ručník. Znovu si stoupl za Tonyho a začal mu pomalu utírat ramena, záda a hruď.
Tony měl tendenci opřít se o boha za sebou, ale neudělal to. Jen stál a nechával Lokiho, ať dělá co uzná za vhodné.
“Svalnatý” zašeptal Loki smrtelníkovi do ucha a ručníkem sjel smrtelníkovi do podbřišku.
Tony sebou cuknul, ale neřekl ani slovo.
Loki si pomalu klek vedle Tonyho a utíral mu nohu. Byl vděčný za ten krb, který přičaroval, nebýt jeho byla by v pokoji tma, divné ticho a zima. Ručníkem mu sjel ke kotníkům a pak pomalu nahoru.
Zavřel oči a poslouchal zvuky praskajícího ohně. Cítil, že začíná být vzrušený i když to bylo to, co nechtěl.


Když ručníkem otřel celou nohu přesunul se ke druhé. Opakoval celý ten podivný rituál. Pak se postavil a odhodil ručník. S potěšením se podíval na Iron menovo vzrušení a pak na něj přímo do očí.
Tonyho oči byly zavřené, nechtěl se podívat dolů, nechtěl Lokiho vidět. Ale jeho pohled cítil a běhal mu z něj mráz po těle, což vedlo k tomu, že měl mírně vystouplé bradavky.


“Podívej se mi do očí”
Poslechl a otevřel oči.
Usmál se a začal Tonyho pomalu strkat k posteli.
Tony poslušně couval až narazil na postel a přepadl.
“Co myslíš že udělám?”
“To co budeš chtít.”
“Co přesně myslíš, že budu chtít?”
“Netuším.”
“Ale ano, vidím ti to na očích”
Pokrčím rameny.
“Jsi homosexuál? Anthony, synu Starkův?”
“Ne.”
“Si si jistý ?”
“Jsem bisexuál.”
“Takže nepohrdneš mužem ani ženou”
“Nepohrdnu,” stroze.
“Zajímavé…”
“Hm, musíš to prodlužovat?”
“Já to neprodlužuji, já se kochám” Sednul si na Tonyho a rukama postupně mapoval jeho hruď
Tony se mu díval do očí, jen občas se podíval na jeho prsty. Byly tak...dlouhé a bledé a přesto...příjemně chladily.
Hladil  ho přes jeho bradavky a hrudní kost. Tonyho bradavky byly čím dál více zduřelé a s tím stoupalo i jeho vzrušení.
“Tony, mohu ti tak říkat ??” Promnul je a pozoroval Starkovu reakci. Ten tlumeně vzdychl a kouknul do bohových očí.  
“Můžeš,” řekl tiše a v jeho hlase znělo potlačované vzrušení.
Loki se usmál. “A můžu tě políbit ?” Zavrněl bůh. Chtěl si vzít všechno co mohl včetně jeho rtů.
Tony se podíval na jeho rty a potom rovnou přímo do očí, “chceš?”
Jako odpověď už cítil na svých rtech ty bohovi. Jemné, hříšné rty boha chaosu ochutnávala ty jeho a plenily Tonyho ústa.
Velmi ho to vzrušovalo a zmohl se pouze na sténání do Lokiho polibků. Začal mu je opětovat, až moc chtivě.
Bůh se v duchu usmál. Prý nepohrdne, vždyť o pokračování přímo prosil. Přesunul své rty na Tonyho krk a jazykem škádlil jeho tepnu.  
Tony se akorát dostal do stavu, kdy by udělal cokoli, aby byl přiveden k vrcholu. Jeho mozek dávno vypnul a zábrany se ztratily. Bylo mu jedno s kým je a kde je. Doufal, že to neskončí, ale byl to Loki, kdo ho měl teď v moci a mohl si dělat co chce.
A Loki to věděl, věděl že na Starka by mohl použít tolik magie kolik by stačilo na armádu nějákých podřadných packalů, ale na Tonyho se museli jít jinak. Přes sex a lichotky, přes pochlebování, Byl tvrdohlavý a možná pro to, představoval takovou výzvu.
Tony to chtěl, moc to chtěl, toužil potom aby z něj už vytryskla potlačovaná vášeň. Ale to nebyl Loki, aby si na něj ve chvíli největší touhy něco nevymyslel.
Než se nadál měl kolem rukou pouta a byl připoután k pelesti. Jak za ruce a za nohy.
Otevřel oči a podíval se na boha nad ním. V jeho očích se zaleskl strach.
V bohových rukou se pro změnu objevil bičík, kterým přejel po břiše až k podbřišku. Sledoval jeho reakce, záchvěvy. Užíval si jeho strach a obavy z toho, co mu udělá. Na jeho tváři se opět objevil ďábelský úsměv.
“C-co chceš dělat?”)
“Co myslíš?” Pohladil Tonyho vzrušení a pohladil jeho lesklý žalud . Měl chuť vzít ho do pusy ale to by mu zkazilo jeho hru.
“A-aach” zasténal Tony a potlačil škubnutí bříška.
Loki se usmál a skousl si ret. Švihnul  Tonyho do břicha, ne moc silně spíš pro efekt.
Tony sebou cuknul a ze rtů mu vyšlo nesrozumitelné “Můj pane.”
Bičíkem mu přejel přes bradavky a dráždil je. Nechal je pěkně zduřet  aby byly co nejcitlivější. Mlsně se kouknul na Tonyho v celé jeho kráse,  s vzrušením které tepalo jako kdyby přímo prosilo a dotyk. O uvolnění “Musí tě to až bolet, viď ?” A znovu rukou přejel přes Tonyho bolestně tepající úd.
Tony vykřikl a prohnul se, jak mu to jen pouta dovolila. Jeho následné pohyby byly krátké a v malém rozmezí. Úd jej bolel jako ještě nikdy, ale zároveň se mu to líbilo. Snažil co mohl, aby mu Loki poskytl tu slast.
“Řekni, copak by si chtěl ?” Zeptal se Bůh spoutaného smrtelníka. On sám byl vzrušený a ještě k tomu oblečený ale jeho ego prostě potřebovalo balzám v podobě škemrajícího Avengera. Toho, kdo ho porazil.
“Udělej mě, prosím, udělej mě!!!”
Loki se ušklíbl a odpoutal Tonyho. Díval se do jeho zorniček rozšířených slastí. “Svleč mě”
Tony, z Lokiho oblečení rovnou strhával i když s tím měl chvílemi problém. Nakonec se mu ale podařilo Lokiho svléknout. On sám už byl ale tak vzrušený, že jakmile splnil Lokiho rozkaz, začal se sám uspokojovat.
Loki ho ale zalehl a políbil. Znovu mu drtil rty v božském polibku. Ruce mu dal nad hlavu a sám se třel o Tonyho vzrušení. Chtěl ho potrápit a chtěl aby si pomatoval jak úžasný a velkorysý  Loki Laufeyson může být. Jeho hbitým jazykem přejel po jeho rtu a  postupně postupoval níž.
Tony už nevěděl, co dělat, byl zoufalý a spoutaný chtíčem. Roztahoval nohy, jak nejvíc mohl a škemral. “Prosím, už, udělej mě, bože můj, prosíím, víc… narvi ho už do mě! Prosím!! Ty parchante! Ach bože, chci to! dělej!! božééé áááách.” Tony měl pocit, že brzy bude šílený.
To co Tony říkal Lokiho rozrajcovalo  na nejvyšší možnou míru. Pohladil jeho nohy a  na jeho reputaci opatrně začal Tonyho připravovat. Jeho dlouhé, štíhlé prsty pomalu připravovali Tonyho na  jeho vpád. A pak, když usoudil že je tony dostatečně připraven si pár zručnými tahy nanesl lubrikant a vnikl do něj. Ale nečekal až si zvykne, začal hned přirážet. Probudila se jeho živočišná touha. Mít a vlastnit, a to chtěl. Chtěl jeho, tak moc. A bylo mu jedno jestli je  to Tonymu příjemné. Prostě ho musel mít. Hned, tady a teď .
Tony byl natolik roztoužený, že vyvrcholil už v době kdy jej Loki připravoval. Jakmile ucítil, že je Loki v něm, zavřískl. Trochu to bolelo, ale čím více Loki přirážel tím více si Tony zvykl a uvolnil se, přesto byl pro něj dost těsný. S každým přírazem Tony hlasitěji křičel a svoje nohy omotal kolem Lokiho boků.”Můj pane, Můj bože!”
A Loki si ho bral, s potěšením poslouchal Starka sténat a křičet jeho jméno. Pevně stiskl jeho boky, tak že tam Tony musel mít modřiny.
Tonyho oči se zalily slzami, tohle vážně bolelo. Ale snažil se to ignorovat protože to, co mu dělal bůh předčilo všechnu bolest.
Prohnul se a vyšel Lokimu vstříc.



Loki padl na postel. Byl zadýchaný a ještě se třásl ze svého mohutného vyvrcholení. Stejně tak i Tony který, byl stále na růžovém obláčku slasti. Loki si dal pramen vlasů z tváře a lehl si vedle smrtelníka. “Tony?”
Tony nereagoval, ještě toho nebyl schopen. Jeho tělo se třáslo a on sám byl tak vyčerpaný, že jen pomalu zavíral oči. Snažil se neusnout, takže je zase rychle otevřel ale znovu se mu začaly zavírat. Nakonec přes všechna svá snažení, usnul přímo vedle boha chaosu.


Spal dlouho, až do dalšího odpoledne. Jeho spánek byl naprosto klidný, nepronásledovaly jej žádné noční můry ani třesy. Pozdě odpoledne, když se probudil, ještě ani neotevřel oči a už cítil, jak je jeho tělo bolavé.


Když otevřel své oči zjistil, že je v pokoji sám. Kromě praskání dřeva v krbu nic neslyšel. Jenom svůj dech. Nic nenaznačovalo, že by byl Loki někde poblíž. Pomalu se za bolestného zasténání zvedl z postele. Když se podíval blíže, viděl stopy jejich nočního řádění. Co jej překvapilo, byla hromádka jeho čistého oblečení na sedačce vedle krbu. Jeho bystrému oku neuniknul ani dobře vybavený bar, který přímo vybízel k tomu aby zapil jeho blbost.


Pomalu k němu došel a zhluboka se napil z první flašky, která se mu dostala pod ruku.
Dopřál si pořádný lok a celým tělem se mu rozšířilo příjemné teplo. Podíval se na lahev, pokrčil rameny a i s lahví odešel do koupelny, kde se naložil do vany a pil.
Když Loki přišel do  pokoje a uviděl prázdnou postel, zachmuřil se. Čekal že se obleče a půjde za ním .  Když ale uviděl nedotčenou hromádku s oblečením bylo mu jasné kde je. Vešel do koupelny a co uviděl mu pět připomnělo jeho nenávist ke křehkosti a ubohosti smrtelníků.


Tony ležel ve vaně. Jedna ruka mu vysela přes okraj a v ní držel lahev, upil doopravdy jen ten jeden lok, nebyl opilí. Neměl sílu na to se opít. Jen ležel a zpoza zavřených očí mu tekly slzy.

“Starku?” Oslovil smrtelníka pomalu bůh. Musel se velmi kontrolovat aby ho nezabil rovnou. Ne, on ho chtěl. Chtěl aby nakonec skončil celý pod jeho mocí. Nikdy by si neodpustil, kdyby ho zabil aniž by se tomuto cíli přiblížil.


Tony líně otočil hlavu a otevřel oči plné slz. Byl zlomený, naprosto zlomený. “Co je?”
“To bych se měl spíš ptát já, nemyslíš?” Klekl si před něj, což by nikdy nepřiznal ale klekl.
Sledoval ho očima téměř bez výrazu. Z ruky mu vyklouzla lahev. Loki jí chytl a položil vedle sebe “Proč si zlomený? Líbilo se ti to, nezneužil sem tě, neznásilnil, neopil ani  neočaroval. Věděl si co děláš”
“Proč si to chtěl?”
“Protože si mi to umožnil. Mohl si udělat tu druhou věc, dal jsem ti na výběr tak to na mě teď neházej. Kdyby si se bránil, dobrá pak bych to pochopil ale ty si se nebránil. Naopak škemral si. A musím říct že si úžasný milenec”
Tohle očividně zabralo, Tonymu se zaleskly oči, “řekni mi jednu věc.”
“Jakou ?”
“Stejně si to udělal viď?”
“Ne”
“Ne?”
“Ne”
“Lžeš?”
“Ikdyby ano nepoznal by si to”
“Chci to vědět.”
“Ne”
“Ne jako že neřekneš nebo ne jako že neudělal?”
“Ne, jako že neudělal. Přes to všechno kdo jsem a co jsem, já své slovo držím”
Tony přikývl a zaplul pod vodu.
“Jenom si nacházím kličky” odešel a nechal za sebou Tonyho ve vodě. Věděl že se vrátí. Věděl, že ještě není konec…

2 komentáře:

  1. tak podľa upozornenia som to čakala trošičku horšie ako to nakoniec dopadlo ale je to dobre tak ako si to napísala Tonyho zadok si užil teda poriadne :DDDDD a musím pochváliť, že bol naozaj dlhý čo je skvelé a užila som si to :) a ako vidno Tony tiež hoc si to asi neprizná :DDD
    som zvedavá čo všetko má s ním Loki za ľubom

    OdpovědětVymazat
  2. Dost povedený díl. Moc se těším na pokračování. :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkujeme za vaše komentáře :)