neděle 9. srpna 2015

Pozdní efekt - 2. část

Ahojtě,

tak je tu další kapitola, kterou jsme pro Vás napsaly s Lin, doufáme, že se bude líbit a moc se těšíme na Vaše komentáře.

Krásne počtení přejí 

Ann a Lin





Klečel před ním, čekal na rozkazy. Hlavu skloněnou v pokorném gestu před svým pánem. Vlastně nevěděl proč klečel, jeho já křičelo ať mu jednu ubalí, ale jeho tělo ho neposlouchalo. Byl loutkou v rukou maniakálního boha chaosu. Zvedl hlavu a s prosbou v očích se podíval na svého “pána”.        

Jeho oči pobaveně těkaly mezi klečícím smrtelníkem a dalšími vězni, kteří celé této scéně udiveně přihlíželi. Loki chtěl dát smrtelníkovi slovo, aby vyjádřil svou prosbu nahlas, ale situace tomu zrovna teď nepřála.
“Vstaň,” poručil mu Loki a vytáhl žezlo.
Když Tony vstal, oba dva, pomocí žezla, zmizeli.
Přenesli se na jeden starý, opuštěný hrad. Loki vydal svému poddanému první rozkazy.

“Vstaň, smrtelníku” na jeho tváři se objevil ďábelský úsměv. Ten se ještě rozšířil když smrtelník bez odmlouváním vstal . “Řekni, co si o mě myslíš?”

Tony se na Lokiho podíval, doslova jej propálil pohledem a vzedmula se v něm mírná vlna odporu, díky čemuž mohl alespoň z části říct, co si myslí.
“Jsi egoistický, bezcharakterní parchant, který touží po pozornosti všech a když ji nemá mstí se na všem, co mu přijde pod ruku, pane.”

“Ano, přesně tak” Jeho hlas byl tichý, výsměšný až bolestně klidný “Pro to, si můj nejlepší služebník, jakého jsem kdy mohl mít. A víš proč? Protože si vlastně vyjmenoval vlastnosti sám sebe..”

“Jak myslíte, pane.”
”Svlékni se, hned “
Tony se na Lokiho podíval, “C-cože?”
“Svlékni se”
I když jeho mysl oponovala a svlékat se nechtěl, jeho tělo jej neposlouchalo a Tonyho tričko pomalu padlo na zem.
“I kalhoty”
Tony pomalu rozepnul pásek.
“Nemáme na to celé století, svlékni si kalhoty, dělej”
Rozepne si poklopec a vyjde z kalhot. Jeho žaludek se stáhnul do malého uzlíčku.
“Hmm” Loki začal kolem Tonyho chodit v těsném kruhu. Jeho pohled zkoumal hlavně onu zářivě modrou věc v smrtelníkově hrudi. Ať to bylo cokoliv, dokázalo to zpomalit kouzlo a následně jej i potlačovat “Co je to, co máš v hrudi ??” Zastavil se za jeho zády a mluvil mu přímo do ucha. Byl tak blízko, až jeho vlasy šimraly smrtelníka na kůži.
Tonymu přebíhal mráz po zádech, po celém těle mu naběhla husí kůže. “Je to reaktor, udržuje mě při životě.”
“Jak ?”
“Funguje na principu magnetu, drží mi od srdce šrapnely, které by ho roztrhaly.”

Usmál se a na reaktor poklepal prsty. Znovu se rozešel kolem smrtelníka, ale tentokrát už si neprohlížel jenom jeho reaktor, prohlížel si celé jeho tělo. V cele neměl moc možností pokochat se něčím tělem. Tedy, ne že by někdy přiznal že se kochal právě na tomhle těle. To nikdy. Chytl smrtelníka za rameno a přenesl je na další místo. Stark další přenos ovšem neustál a zhroutil se na zaprášenou podlahu Lokiho starého sídla v podzemí...

6 komentářů:

  1. tak to je skvelé, že mu neslúži slepo a oddane ale bije sa to v ňom je to ešte o to zaujímavejšie :) nie ako vo filme pri Clintovi, teším sa na ďalšiu časť a škoda, že to bolo také krátke :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Dokonalé, není co dodat. Nemůžu se dočkat pokračování. :)

    OdpovědětVymazat
  4. tak to vypadá že si Loki dál dárek , Tonymu chyběla jen mašle

    OdpovědětVymazat
  5. tak to vypadá že si Loki dál dárek , Tonymu chyběla jen mašle

    OdpovědětVymazat
  6. tak to vypadá že si Loki dál dárek , Tonymu chyběla jen mašle

    OdpovědětVymazat

Moc děkujeme za vaše komentáře :)